Om Get Started!

 

Vi ønsker at flere oppstartsbedrifter skal lykkes og jobber for at nye gründere skal få de beste forutsetningene for å lykkes med sine virksomheter. Gjennom engasjert samarbeid ønsker vi å sikre tidlig suksess for din virksomhet. Det er en spennende reise du er i ferd med å begi deg ut på. Vi heier på deg og støtter deg underveis på reisen! Vår visjon er gleden underveis ved å lykkes sammen!

Get Started ble etablert i 2012 av Mads Haaland-Paulsen. Etter mange års erfaring med å etablere apotekkjeder ønsket Mads å bruke sin erfaring og kunnskap til å bygge en virksomhet med fokus på å hjelpe oppstartsbedrifter. Get Started har siden det vokst og består i dag av fire engasjerte rådgivere med komplementær kompetanse. Felles for oss alle er at vi brenner for innovasjon og utvikling.

Vi har personlig erfaring med å bygge virksomheter fra begynnelsen og forstår reisen som kommer. Alle gründere må gjennom en reise som til tider kan være utfordrende. På denne reisen vil det være helt naturlig at man ikke har kunnskap på alle områder og vil kunne oppleve et behov for støtte. Get Started ønsker derfor å hjelpe gründere når de har behov for støtte, råd, veiledning og ledelse, for å drive deres bedrifter fremover.

Kanskje du sitter på en produktidé med et unikt potensiale, men mangler finansiering? Kanskje du trenger hjelp til å sette sammen et kompetent team? Eller kanskje du har behov for hjelp med budsjetter, forretningsmodellering eller tilgang til det rette nettverket. Get Started hjelper bedrifter i alle ledd fra oppstart og til bedriften er i stand til å stå på egne ben. Vi tilpasser oss bedriftens behov enten det er en enkelttjeneste eller å arbeide som en naturlig utfyllende del av gründerteamet med forståelse, nært bidrag og solid kompetanse.

 

Vi ser frem til å jobbe med deg og din ide!

Kontakt oss i dag eller følg oss på facebook for å se mer av hva vi driver med!

getstarted_icon600