Om Get Started!

Get Started! ble etablert av Mads Haaland-Paulsen i 2012. Etter å ha jobbet i flere år med etablering av apotekkjeder i Norge og Sverige ønsket Mads å bruke sin kunnskap og erfaring til å starte en bedrift med mål om å hjelpe oppstarstbedrifter. Siden den gang har Get Started! vokst og i dag jobber vi også med «start-ins» og investorer.

Vårt team er lidenskapelig opptatt av innovasjon og nyutvikling, med personlig erfaring fra å bygge suksessfulle bedrifter fra bunnen av eller internt i bedrifter.

Vi kjenner ferden du er i gang med. «Get Started!» med oss!

Vår filosofi

Misjon: Tidlig suksess gjennom engasjert samarbeid.

Visjon: Gleden underveis ved å lykkes sammen!

Verdier: Nytenking. Team-arbeid. Samfunnsansvar.

Vårt kjerneteam

Teamet vårt besitter kompetanse som hjelper deg med å utvikle og skalere ideer.

rune

Rune Hustad

Prosjektleder & produktdesigner

Rune er en teknologientusiast som brenner for gode brukeropplevelser. Han har en problemløsende mentalitet og praktisk tilnærming til jobbene han tar på seg. Hans målsetning er å alltid finne en løsning på de utfordringene du måtte ha.

mads

Mads Haaland-Paulsen

Gründer & daglig leder

Mads er en gründer av natur, drevet av lidenskapen for å skape noe nytt. Han har tung internasjonal erfaring som både leder og intraprenør, og besitter verdifull kunnskap om hvordan man suksessfullt bygger og skalerer virksomheter.

Vedia Eskicioglu

Vedia Eskicioglu

Digital markedsføring

Vedia finner stor glede i å kombinere forretningslivets kalkyler med kreativiteten i digital markedsføring. Hennes internasjonale bakgrunn og jusutdanning gjør at Vedia ofte finner nyskapende og unike løsninger på oppgavene som skal gjøres.

Utvidet team

Alle har ulike behov. Vi har derfor tilgang til et utvidet team med partnere og eksperter som vi stoler på at vil gi de beste resultatene.

Kristin Langnes

Gründer & foretningsrådgiver

Angela R. Holter

Oppstartrådgiver & engelinvestor

Jan Aage Røtnes

Erfaren oppstartsleder

Kjersti Aarskog

Farmasøytisk rådgiver

Tone Merethe Aas

Ledelsesrådgiver

Ondrej Pekarek

Foretningsutvikler

Partnere